Υπηρεσίες

Τεχνική Υποστήριξη


Η Πάνθηρ Service είναι δίπλα σας με ειδικευμένο προσωπικό προκειμένου να εξυπηρετείστε πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά. Παρέχουμε μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, παράλληλα με την διαχείριση του κτηρίου σας, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα με την καλύτερη ομάδα τεχνικών. ‘Έτσι μπορείτε να νιώθετε σιγουριά και εμπιστοσύνη μιας και η εταιρεία μας εγγυάται πως θα είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή εσείς το ζητήσετε.

Συντήρηση Καυστήρα


Συντήρηση καυστήρα από 48,38 € + το ΦΠΑ.
Τo συνεργείο της Πάνθηρ Service αποτελούνται από τεχνικούς, αδειούχους του Υπουργείου Βιομηχανίας, που διαθέτουν γνώση, πείρα και τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό ώστε να εξασφαλίζουν την ασφαλή και σίγουρη λειτουργία του καυστήρα χωρίς βλάβες κατά την διάρκεια του χειμώνα. Παραδίδουν καυστήρες με τέλεια ρύθμιση για την μέγιστη θερμική απόδοση με τους λιγότερους ρύπους και φυσικά οικονομία στην κατανάλωση πετρελαίου ως και 30%. Η Πάνθηρ Service επίσης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ετήσια συντήρηση του καυστήρα που αφ' ενός είναι υποχρεωτική από τον νόμο, αφ' εταίρου προλαμβάνει τις βλάβες κατά την διάρκεια του χειμώνα. Υπηρεσίες που αναλαμβάνουν οι αδειούχοι τεχνικοί:

• Καθαρισμό του λέβητα
• Συντήρηση του καυστήρα
• Ρύθμιση του καυστήρα για την μέγιστη απόδοση
• Έκδοση φύλλου ελέγχου για το ΠΕΡΠΑ
• Οποιαδήποτε επισκευή στο λεβητοστάσιο
• Τοποθέτηση ηλεκτρονικής αντιστάθμισης για μείωση της κατανάλωσης έως 30%
• Αντικατάσταση – τοποθέτηση καυστήρα και λέβητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς για οποιαδήποτε μάρκα θέλετε

Πώληση-αναγόμωση πυροσβεστήρων


Αναγόμωση πυροσβεστήρα Pa6 Φορητός 6kgr Ξηράς Σκόνης ABC 40% : 9,67 € + το ΦΠΑ
Αναγόμωση πυροσβεστήρα Pao12 Οροφής 12kgr Ξηράς Σκόνης ABC 40% : 12,09 € + το ΦΠΑ

Σε μια πυρκαγιά η διάσωση των ανθρώπινων ζωών αφενός και η ασφάλεια των κτιρίων αφετέρου, κρίνονται από την αμεσότητα λειτουργίας των πυροσβεστήρων. Εκ του νόμου επιβάλλεται η ύπαρξη των πυροσβεστήρων σε πολυκατοικίες και κτίρια. Κανένας νόμος όμως δεν επιβάλει την άψογη λειτουργία τους. Αυτή καθορίζεται από την εκάστοτε εταιρία που αναλαμβάνει την αναγόμωση και την πώληση τους. Πάνθηρ Service ανέκαθεν ευαισθητοποιημένη στον παράγοντα "ασφάλεια" παρέχει στους πςελάτες της πυροσβεστήρες με τα υψηλότερα standards ποιότητας τόσο υλικών όσο και ασφάλειας. Επίσης το τμήμα πυρασφάλειας της εταιρίας μας πραγματοποιεί αναγομώσεις πυροσβεστήρων και αναλαμβάνει την τοποθέτηση καινούργιων καθώς και αντικατάσταση βαλβίδων ασφαλείας.

Τμήμα πυρασφάλειας


Αναγομώσεις πυροσβεστήρων


Τοποθετήση καινούργιων ή αντικατάσταση βαλβίδων ασφαλείας


Καθαρισμός Δεξαμενών


Η περιβαλλοντική ρύπανση καθώς και τα στερεά κατάλοιπα που κατακάθονται από την διύλιση του πετρελαίου, δημιουργούν ίζημα (λάσπη) στον πυθμένα της δεξαμενής. Στην περίπτωση που δεν απομακρυνθεί το ίζημα από τον πυθμένα της δεξαμενής μπορεί να αυξηθεί και να φτάσει στο σωλήνα τροφοδοσίας ώστε να προκαλέσει βλάβη στον καυστήρα. Επίσης μπορεί να διαβρώσει με οξείδωση την δεξαμενή και η αντικατάσταση της να κριθεί απαραίτητη. Γι αυτό είναι αναγκαίος ο καθαρισμός της δεξαμενής τους καλοκαιρινούς μήνες που η στάθμη του πετρελαίου βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Έκδοση Κοινοχρήστων


Το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρίας δημιούργησε ένα απλό αλλά παράλληλα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων που απαλλάσσει τον διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση, δίνοντας ταυτόχρονα σαφείς πληροφορίες στους ενοίκους σχετικά με τα κοινόχρηστα τους. Κάθε απόδειξη περιλαμβάνει ανάλυση των ποσών και των χιλιοστών έτσι ώστε να γίνονται κατανοητά από όλους. Το πρόγραμμα προσφέρει:

Συγκεντρωτική


Εκδίδουμε δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις με τις δαπάνες όλων των εξόδων του μήνα.

Ειδοποιητήρια


Εκδίδουμε τα κοινόχρηστα σε όλα τα διαμερίσματα και τα αποστέλλουμε στο προσωπικό σας email ή μέσω του Parthir Service App τα λάμβανετε στο κινητό σας άμεσα.

Απόδειξη


Δύο εξοφλητικές αποδείξεις, μια για τον ενοικιαστή και μια για τον ιδιοκτήτη.

Πώληση και διανομή πετρελαίου


Στην Πάνθηρ Service σας εγγυηούμαστε:
• Τιμές πώλησης όπως ορίζονται από το Υπουργείο Ανάπτυξης
• Τον έλεγχο στην παράδοση, την ποιότητα, την ποσότητα και την τήρηση των δρομολογίων διανομής
• Ξεκάθαρες διαδικασίες για την παραγγελία του πετρελαίου και απόλυτη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων
• Διανομή του πετρελαίου με προγραμματισμό πρωινού, μεσημεριανού και απογευματινού δρομολογίου.
• Μπορούμε να παραδίδουμε το πετρέλαιο που χρειάζεστε, στην καλύτερη τιμή και όταν το • χρειάζεστε.

Επικοινωνια